Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni, 2017

År 4

Hej allihopa! Detta kommer att bli den nya gemensam bloggen för årskurs 4. Nu är det dags för oss att ta lite semester men i augusti är vi tillbaka med ny energi. Vi ser fram emot ett nytt läsår och att lära känna er och era barn. /Kajsa och Monica
önskar fröknarna på Torpgärdsskolan

Picknick

Alla som vill får gärna samlas för en gemensam picknick på skolgården efter skolavslutningen där man tar med sig eget fika :) Vi hoppas på ett toppenväder!

Skolavslutningen.

Nu är det snart dags för skolavslutning och därför vill vi gärna veta hur många elever som kommer att stanna kvar på skolan efter skolavslutningen samt äta lunch. Därför vill vi att ni meddelar oss via mail senast den 9/6 om något av följande gäller för ert/era barn: Mitt barn kommer att stanna på skolan/fritids efter skolavslutningen. Mitt barn ska åka buss/taxi efter skolavslutningen. Mitt barn äter lunch på skolavslutningsdagen. Detta gäller er som inte lämnat in lapp!

Fotbollsskola

Boden Friidrott kommer genomföra en friidrottsskola under de tre första veckorna på sommarlovet med start den 20 juni och avslut 7 juli. Det blir totalt 13 dagar med aktiviteter och skoj mellan 09.00 och 12.00 på dagarna. Vi kommer att hålla till vid Björknäsvallen. Barn och ungdomar födda 2010 och tidigare är välkomna. Ni kommer att få prova på alla friidrottsgrenar och mycket annat på ett roligt och lekfullt sätt. Priset är 600kr för icke medlemmar och 300kr för medlemmar i Boden Friidrott. Alla får en t-shirt och vattenflaska. Anmälan skickas till bfi.ordforande@gmail.com senast 9 juni. I anmälan skall det framgå personnummer och namn på barnet samt telefonnummer och mailadress till anhörig. Information kommer att finnas och uppdateras kontinuerligt på vår hemsida www.bfi.nu. Vid frågor kan ni även kontakta ansvarig från Boden friidrott på mobilnumret 072 703 8688. Inbetalning av avgiften sker till BG. 736-3641 senast 9 juni. Märk inbetalningen med Friidrottsskolan och namn på ba

Skolavslutning

Välkommen till skolavslutning på torpgärdsskolan fredag 16 juni. Eleverna börjar 8:20 i klassrummet. Programmet utomhus börjar 8:45. Skoldagen slutar efter det.