Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april, 2018

Veckan som varit

Efter förra veckans mer ofokuserade tillstånd har det börjat återgå till att vi känner igen våra fantastiska 4:or. Vi har inte sprängt målsnöret än men vi känner att det går åt rätt håll👍 Trevlig helg! Monica och Kajsa

Vikarie

Nu under våren så kommer Kajsa och Monica vara borta en del och som tur är har vi lyckats få samma vikarie de dagar vi är borta. Lisa som varit i veckan för Kajsa kommer även att vara i årskurs fyra följande dagar/veckor: Måndag 24/4  Tisdag 25/4  Torsdag 27/4  Hela vecka 20 och 21. Kajsa kommer mest troligt vara borta fler dagar då hon lägger schema. Om möjligt så försöker vi få Lisa som vikarie då.   

GOTD - Ledtråd fredag

Uppföljning utifrån förra veckan

Vi startade morgonen med en promenad och därefter hade vi ordentliga samtal med båda klasserna gällande arbetsro, fokus och eget ansvar. Det har varit något bättre idag men det finns fortfarande mer att önska. Därför vill vi att ni fortsätter prata hemma.Vi försöker alltid prata med eleverna om vad de behöver när det är svårt att fokusera. Om det dyker upp funderingar eller tankar utifrån samtalen får ni gärna höra av er via mail till oss.  Vi är väldigt tacksamma för samarbetet vi har med er föräldrar, vi märker att det gör skillnad!

Tuff vecka

Veckan har varit minst sagt tuff för många. Det är många som har haft väldigt svårt att fokusera och istället för att arbeta har man surrat och svamlat.Trots att man får en tillsägelse så tittar man bara på den vuxne och fortsätter sedan att prata. Monica har varit borta onsdag-fredag så det har varit vikarie i klasserna. Det är dock ingen ursäkt eftersom det varit precis lika svamligt på mina lektioner som på vikariens lektioner.  Vi hoppas att ni vet att detta inte gäller alla elever, de finns de som alltid jobbar på med fullt fokus och alltid ger andra arbetsro. Vi ser de eleverna och att de arbetar trots att det emellanåt varit näst intill omöjligt att få något gjort.   Nu vilar vi upp oss i helgen och tar nya tag på måndag.

Morgonpromenader

Som ni vet håller vi på med fysisk aktivitet och har därför bestämt oss för att måndagar-onsdagar så ska vi starta morgonen med promenader. Så här såg det ut under dagens promenad.

Borttappade skidor

Har någon råkat få hem Tindra Nilsson, (6B)  skidor och stavar? De är ihopsatta och märkta med namn och kan vara av märket Fischer (blå/ röda?)

Info