Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti, 2018

Tillbaka i skolan

Nu har vi gått fyra dagar i skolan och utan att överdriva kan vi nog säga att det är lite som "hela havet stormar" under många lektioner. Det verkar som om det är många som inte gjort bytet mellan solglasögon och skolglasögon.  Under dessa dagar har vi redan hunnit med en hel del grupp- och individsamtal där vi klargjort vad som gäller. Eleverna går nu i femman och därav ökar kraven och takten ytterligare. Är det så att man inte gör det man ska på lektionen utan svamlar eller stör andra så kommer man att få ta hem arbete som ska vara klart till nästa dag. Prata gärna med era barn och hör av er till oss om det är något vi behöver veta.  /Kajsa och Monica   

Kontaktpapper

Vi skickar hem ett kontaktpapper som vi vill att ni fyller i och skickar tillbaka. Detta för att vi ska ha aktuella uppgifter ifall vi behöver komma i kontakt med er. Vi vill ha tillbaka det senast fredag 31/8.

Välkomna tillbaka!

Välkomna till år 5! Nu drar allt igång igen och vi vill hälsa er välkomna tillbaka till skolan och år 5! Vi hoppas förstås också att ni alla har fått njuta av den fina sommaren och hunnit ladda batterierna för ett nytt läsår. På torsdag morgon samlas vi 08.30 vid kullen för skolstart. Skoldagen slutar 14.50. Scheman för respektive klass finns att se under en flik här på bloggen Vi ser fram emot att träffa er! :)