Fortsätt till huvudinnehåll

Teknikens hus

Veckan är slut och nu tar vi oss snart an sista veckan före lovet. Vi pratade idag på klassrådet om hur viktigt det är att vi håller ihop sista veckan och är fokuserade och ger varandra arbetsro. Även nästa vecka är det eget ansvar som är veckans mål och vi vuxna märker att eleverna blir bättre och bättre på det.

Tisdag är det så dags för teknikens hus. Bussen avgår 08.20 så eleverna bör vara på skolan 08.10 så vi hinner räkna ihop alla (de som åker buss/taxi kommer när de kommer). Påminner om att ta med något att äta ur, bestick och något att dricka ur. Vill man så får man ta med mellis i form av macka, yoghurt, frukt eller liknande. Vi ser väldigt mycket fram emot den här dagen! :)

Trevlig helg!

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)