Fortsätt till huvudinnehåll

Elevenkät till Magdalenas examensarbete


Magdalena som har 5B gör sin sista termin på grundskollärarlinjen år 4-6 och önskar hjälp inför sitt examensarbete. Har ni möjlighet att hjälpa henne så är vi tacksamma.   


Information till vårdnadshavare om elevers deltagande i en undersökning gällande digitala spelvanor och dess påverkan på muntlig samt skriftlig förmåga i ämnet engelska.


Hej!
Mitt namn är Magdalena Resare Sandberg och jag läser för närvarande sista terminen på grundlärarprogrammet vid Högskolan Dalarna.
Som en del av mitt examensarbete på avancerad nivå genomför jag nu en studie inom ämnet engelska. Syftet är att undersöka hur den skriftliga och muntliga förmågan i engelska hos elever i årskurs 4-6 påverkas av digitalt spelande på fritiden. Ytterligare ett syfte med studien är att undersöka om det finns skillnader i genus gällande preferenser i digitalt spelande som ytterligare kan påverka den muntliga och skriftliga förmågan i engelska.
 Alla deltagare i studien kommer att vara anonyma och ingen känslig information kommer att samlas in. Skolan kommer inte heller gå att identifiera för att ytterligare försäkra om deltagarnas anonymitet. Studien kommer att redovisas i form av en uppsats som publiceras via Högskolan Dalarna och efter arbetets slut kommer all insamlad information att raderas i sin helhet.  Medverkande är helt frivilligt och man kan välja att avstå eller avbryta om man så önskar. 
Som vårdnadshavare behöver du först fylla i om du godkänner att ditt barn får delta eller inte. Vill du inte att ditt barn ska delta, vore jag tacksam om du fyller i det alternativet och sedan skickar in formuläret ändå.
Jag bifogar länken till enkäten och vore tacksam om ni kan fylla i och skicka in den så fort som möjligt, men senast fredag 6/10. Förfrågan och information skickas ut via klasslistor och därav kan det hända att vårdnadshavare får flera mejl gällande detta, men eleven behöver självklart bara fylla i enkäten en gång.

Önskar ni mer information eller har några frågor är ni välkomna att kontakta mig på:
Mobil: 070-6547199
Tack på förhand!
/Magdalena


Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)