Fortsätt till huvudinnehåll
Hej vårdnadshavare!

Idag på skolan blev vi pedagoger uppmärksammade på att det fanns/finns en konflikt kopplad till en händelse som utspelat sig förra veckan och som vi uppfattat vara utredd. Vid samtal med några elever framkom att orsaken till dagens konflikt var ett inlägg via en sluten facebookgrupp för föräldrar i år 4. Vi vet inte vilken sanningshalt det är på det som kom till vår kännedom men väljer att vända oss direkt till er. Vi har uppfattat att förra veckans händelsen är utredd och vi har inte heller fått indikationer på annat och därför blir vi fundersamma. Vid det föräldramöte vi hade måndag 4/9 tryckte vi på vikten av samarbete mellan hem och skola samt en rak kommunikation för att kunna skapa bästa förutsättningar för era barn i skolan.

Vi ser inget problem i att det finns en facebookgrupp och vi vet heller inte exakt vad som är skrivet utan bara vad vi fått höra via elever. Det försvårar vårt arbete när vi inte får information kring saker ni inte tycker är utredda, inte fungerar eller frågor ni har kring skolan. Vårt gemensamma mål är att tillsammans med er vårdnadshavare skapa förutsättningar för trygghet och lärande i skolan. Att vi får förstahandsinformation för att kunna arbeta med eleverna i år 4 är en viktig del i vårt arbete. Har ni frågor eller funderingar kring skolan och vad som händer här önskar vi att ni kontaktar oss. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.


/Pedagogerna i år 4 

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)