Fortsätt till huvudinnehåll

Plötsligt händer det!

Efter mycket slit så har vi äntligen lyckats. Under fredagens klassråd så fick eleverna, som vanligt, utvärdera arbetsron och för första gången denna terminen så tyckte eleverna att veckan bjudit på bra arbetsro både i 5A och 5B. Nu är det bara att hålla i det här så att nästa vecka blir precis lika bra.

På klassrådet har vi också pratat om vikten av god hygien. Att när man duschar efter idrotten på skolan använda tvål och tvåla in sig ordentligt samt att byta kläder. Vi vet av erfarenhet att i femman så börjar det hända mycket i kroppen och det tillkommer många nya lukter och om man då inte är noga med sin hygien så blir klassrummet en cocktail av diverse dofter.

Nu önskar vi er en riktigt trevlig helg och till er som haft utvecklingssamtal säger vi tack och till er som ännu inte haft det så hälsar vi er välkomna nästa vecka.


Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)