Fortsätt till huvudinnehåll

F R E D A G

Hej på er!
Nu har veckan passerat och vi avslutar med bravur. Elevernas fokus har varit på topp idag och lugnet har även infunnit sig på rasterna. Solen gör oss lite extra glada tror jag! På svenskalektionerna under förmiddagen med 5B har barnen redovisat sina middagsbjudningar och det är 5A's tur nästa vecka.

Har viktig information gällande idrotten också! Det är superviktigt att barnen har med sig ombyte till idrotten och duschar efteråt. Vi har nu vid ett flertal tillfällen påmint dem om det men det finns fortfarande de barn som framförallt inte duschar efter idrotten. Klasserna har även själva tagit upp problemet vid flera klassråd där det framkommit att en del inte väljer att duscha efter idrotten. Så påminn era barn om vikten av detta så att vi slipper svettiga barn på lektionerna! :)

Nu tar vi helg och hoppas ni har en trevlig helg!

Mvh Therese

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)