Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 13!

Hej!
Nu är det en ny vecka med nya möjligheter. Vi vill börja med att säga GRATTIS till 5B som vann årets Torpislopp med ett snitt på 4,52 varv per elev. Superbra kämpat i skidspåret under torsdagen!

Denna vecka händer det en del grejer som också kan vara bra att ha koll på. Idrotten kommer att fortsätta med uteaktiviteter som skidåkning och snölekar.

På onsdag kommer dessutom Dance Direction till skolan för att hålla i dans med klasserna. 5A och 5B kommer då att få testa på att dansa med dansare under dagen. Eleverna ska ha med sig/på sig kläder som går att röra sig i (bekväma kläder) samt inneskor till detta.

Det händer även något utöver den vanliga undervisningen på torsdag då femmorna kommer att få åka på teater i stan. Buss går 13.10 till Björknässkolan och tillbaka igen 14.30. Detta kommer därmed inte att påverka skoltiden något. Eleverna slutar när bussen är tillbaka igen.

Slutligen vill vi även påminna om att de elever som tar sig till Pagla själva på friluftsdagen måste mejla oss SENAST måndag 1/4.

Mvh Therese och Monica.

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)