Fortsätt till huvudinnehåll

Skoljoggen och föräldramöte

Hej! På  måndag är det dags för skoljoggen igen! Detta år är vi sexor vilket innebär att några stycken elever kommer att vara vägvisare åt F-klasserna och ettorna. Dessa elever kommer vi att meddela på måndag morgon.

Vi samlas inne i klassrummet och eleverna kan med fördel vara ombytta redan på morgonen. Klockan 09 går vi gemensamt ut till kullen på framsidan för att ha uppvärmning med Anna och Rickard. Efter det startar vägvisarna med F-klasserna och sedan med ettorna. Efteråt följer klasserna med några minuters mellanrum ut på banan. Sexorna ska minst springa 5 varv runt banan och mellan varje varv ska deras stämpelkort stämplas av respektive lärare (Monica för 6B och Therese för 6A).

Det är viktigt att sexorna har ombyte med sig och handduk för att kunna duscha efteråt. Vattenflaska eller mugg är också bra om de tar med sig inför start då det kommer att finnas vätskekontroll vid varje stämpling/varvning.

Påminner även om att ni ska gå in och svara på enkäten om ni kommer eller inte på föräldramötet. Det underlättar för oss om vi vet hur många vi blir så att vi kan anpassa lokal efter antalet föräldrar.

Ladda upp med en bra helg nu så ses vi taggade på att springa måndag morgon!

Mvh Therese och Monica.

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)