Fortsätt till huvudinnehåll

Mysförmiddag!

Hej allihopa! För några veckor sedan fick eleverna en utmaning av oss där syftet var att de skulle visa sig från sina bästa sidor och arbeta på bra under en förmiddag när Monica var borta och jag (Therese) klonade mig och var i båda klasserna samtidigt. Klarade de av utmaningen lovades en mysig förmiddag med film och valfritt snacks, vilket de också gjorde med bravur! Alltid bra med lite mutor såhär i juletider! ;)

Vår mysförmiddag kommer att infalla på torsdag den 12/12 mellan klockan 8.20-11.40. Eleverna ska få rösta om vilken film vi ska se och sen är det upp till var och en vilket typ av snacks de vill ta med sig. Vi har sagt att det är okej att ta med godis, chips, läsk eller annat fika för den här gången. :)

Ha det bra!

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)