Fortsätt till huvudinnehåll

Information när ert barn är sjuk.

Hej! Eftersom det faller bort fler elever från klasserna är det helt omöjligt att hålla koll på vilka elever som har vad hemma och vad vi har sagt/mejlat ut. I fortsättningen kommer vi att uppdatera bloggen kontinuerligt med planeringar för vad vi gör i skolan under veckorna. Är det så att ert barn blir sjuk/är sjuk är det fördelaktigt om ni kan komma ihåg att läsa bloggen.

Vi uppmanar er alla att hämta hem böcker så snabbt som möjligt efter det att ert barn blivit sjuk. 

Följande tider kan vi garantera att vi är på plats. I övrigt är vi på plats andra tider också då det blir en del övertid men hör av er innan för vi kan inte garantera att vi är här.

Måndag: 7.30-16.30
Tisdag: 7.30-16.00
Onsdag: 7.30-15.00
Torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-14.00

Vecka 13 - Detta gör vi.
Svenska: Läser till och med kapitel 5 i Balladen om en bruten näsa + svarar på frågor till det. Frågorna finns i Teams under filer.
Engelska: Vi arbetar inte något denna vecka då det tidigare veckor varit mycket engelska. Det är bra om eleverna oavsett vi har lektioner eller inte, pratar engelska och ser på serier/filmer med engelsk text.
Matematik: Diagnos Matteborgen 6B, Kapitel 7 - enheter och skala. Eleverna arbetar även i Matteborgen 6A med sidorna 126-129.
Bild: Gå in på youtube.com och sök upp en tutorial att rita efter. Sök på "How to draw.." och sedan det du vill rita. Exempelvis: djur, frukt, solnedgång, träd, människor, seriefigurer.
So: Begreppstest på torsdag/fredag. Eleverna har fått papper med begrepp och dessa ligger även på bloggen.
No: Människan i rymden, s.17. Aktivitetsbok och läsebok.

Hoppas ni har förståelse för att vi inte kan fortsätta mejla er alla. Ha det bra!

Mvh Therese och Marleena

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)