Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 14.

Hej! Här kommer veckans planering i de olika ämnena. Det kan vara bra att ha koll på oavsett om ert barn är sjuk eller frisk. :)

Vi uppmanar er alla att hämta hem böcker så snabbt som möjligt efter det att ert barn blivit sjuk. 

Följande tider kan vi garantera att vi är på plats. I övrigt är vi på plats andra tider också då det blir en del övertid men hör av er innan för vi kan inte garantera att vi är här.

Måndag: 7.30-16.30
Tisdag: 7.30-16.00
Onsdag: 7.30-15.00
Torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-14.00

Vecka 14 - Detta gör vi i veckan! 
Svenska: Tisdag, kapitel 6 av Balladen om en bruten näsa + frågor till det. Torsdag, Kapitel 7 av Balladen om en bruten näsa + frågor till det.

Engelska: Onsdag, läsförståelse på engelska. Texten och frågorna kommer att läggas upp i Teams så de som är hemma kan göra och lämna in via Teams.

Matematik: Matteborgen 6A, sidorna 126-133. Diagnos matteborgen 6A, kapitel 5. Onsdag 8/4.

NO: Läsa + aktivitetsboken. Sidorna att läsa finns i ett dokument i Teams som en PDF under namnet NO universum. Aktivitetsboken fram till och med sida 23. Diagnos på kapitel 1 om universum, torsdag 9/4. Texten finns som sagt på Teams att läsa för alla.

SO: Arbete utifrån läsebok. Sidorna kommer att finnas på Teams i SO-rummet. Frågor till läsningen kommer också på Teams. Läsförståelse och diskussionsfrågor.

Bild: Måndag, de elever som inte är klara med sin tutorial från förra veckan gör klart den. De som är hemma kan kontrollera förra veckans instruktioner och göra uppgiften om den inte är gjord.

Bildlektion med 6B måndag: Testa rita i paint på datorn. Eleverna följer ett tema: Något man kan äta. Eleverna väljer valfritt från temat och ritar en bild i paint som sedan sparas på datorn och lämnas in i Teams under uppgifter. 6A gör samma sak på torsdag. De som är hemma från 6A behöver inte göra detta hemma om de inte är hemma torsdag.

Ha en bra vecka!
Mvh Therese och Marleena

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)