Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 22 - Viktig info!

Hej allihopa! :)
I veckan är det några saker som är annorlunda. Det gäller först och främst att bokbussen kommer imorgon och onsdag, vilket betyder att de elever som har böcker i skolan eller hemma måste lämna tillbaka dessa/förnya lånet.

Vidare är idrottslektionerna denna vecka speciella då det endast är en klass per dag. Imorgon, tisdag är det 6A som har idrott hela eftermiddagen och på torsdag är det 6B som har idrott hela eftermiddagen. Läs på idrottsbloggen för mer information om detta.

I övrigt fortsätter vi denna vecka med att slutföra en del uppgifter, samt komplettera i olika ämnen. Eleverna har ett eget ansvar att se till att bli klara och göra det som krävs. I stort är eleverna duktiga på att kolla med oss om de missat något och vill gärna ha koll på deadlines. Det är framsteg från tidigare och vi märker att de blir mer och mer redo att lämna oss för att gå vidare i livet.

/Therese

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)