Fortsätt till huvudinnehåll

Viktigt!!

Hej! Inser att jag har råkat missa en viktig sak i formuläret.. Självklart missade jag att ni ska fylla i namn någonstans.. Här kommer alltså ett nytt formulär inför besöket på Brönja som jag vill att alla fyller i oavsett om ni fyllt i ett tidigare. Ber om ursäkt! :)

På onsdag den 20/5 är det dags för besök på Brönjaskolan. Vi kommer att åka dit tillsammans med eleverna under onsdagen och vara där med dem. Väl där får vi träffa de blivande lärarna och se oss omkring i skolan. Vi kommer även att äta lunch där.

Efter vi är färdiga där, ca 12.30 kommer vi att åka tillbaka till skolan och avsluta dagen. De elever som vill har möjlighet att möta oss på Brönja klockan 8.30 och sedan ta sig därifrån själva ca 12.30.

Vi önskar svar på följande formulär snarast möjligt för att veta hur många elever vi behöver bussar för. https://forms.gle/iBaxYJpqoGtaE2bz9

Mvh Therese och Marleena 

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)