Fortsätt till huvudinnehåll

Friluftsdag på Björknäsvallen 22/9

Information till elever och föräldrar 

Fredagen den 22/9 åker åk 4-6 till Björknäsvallen för en friluftsdag som går i friidrottens tecken. Fyrorna kommer att åka beställd buss, femmorna åker lokalbuss och sexorna kommer att cykla dit och hem. Skoldagen börjar kl. 08:20 på skolan och avslutas ca kl. 13:30 tillbaka på skolan.

Om det finns elever som vill/får ta sig till- och/eller från Björknäs på egen hand så vill vi att ni meddelar oss det senast onsdag 20/9. För dessa elever gäller att de måste infinna sig nedanför läktaren på Björknäsvallen klockan 09.10. 

Vi kommer att ha med oss lunch. Det blir samma mat som serveras på skolan, dvs laxgratäng. Ta med något att äta ur, bestick och vattenflaska. Omklädningsrummen kommer att vara upplåsta och där finns möjlighet att fylla vattenflaskorna.  Vill man ta med sig en frukt/smörgås är det okej. 

Eleverna kommer att bli indelade i tvärgrupper, åk 4-6. De kommer att få besöka sju olika stationer under dagen och få prova på t.ex. grenarna kula, löpning, längdhopp, höjdhopp och minst en kastgren.  

Tänk på att ta med kläder efter väder, bra skor att springa i och gärna en extra tröja/jacka som eleverna kan ta på sig om de börjar frysa. Sexorna kommer ihåg cykel och hjälm. Om det är någon elev i åk 6 som inte har möjlighet att ta med sig cykel, kontakta klasslärarna så löser vi det. 
Vi hoppas att det blir en rolig och lärorik dag tillsammans med alla elever på mellanstadiet!




Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)