Fortsätt till huvudinnehåll

Tack och uppdatering!

Alla utvecklingssamtal är nu avklarade och vi tyckte att det kändes riktigt bra. Mycket positivt som lyftes och det var kul att få ett ansikte på er föräldrar. Kul också att få möjlighet att sitta ner med era barn och lära känna dem bättre. Vi har en lång resa framför oss men det känns som att vi nu kommit ett par steg på vägen.

En annan sak vi vill trycka lite extra på är klasslärarrollen. Vi tycker det är viktigt att eleverna är medvetna om att den som står på pappret som klasslärare gör det främst av administrativa skäl. Vi ser oss som år 4 och ser alla elever som våra. Det gäller alla pedagoger som arbetar med fyrorna och därför är det viktigt att alla bemöts med samma respekt. Argumentet "du är inte vår klassföreståndare" accepterar vi inte. Eleverna ska lyssna på pedagogen oavsett vem det är.

Vi önskar er en trevlig helg och tar sikte mot vecka 39 och nya utmaningar!

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)