Fortsätt till huvudinnehåll

Biobesök!

Hej allihopa!
Nästa vecka på torsdag den 13/2 kommer vi i åk 6 att åka iväg under förmiddagen för att titta på bio tillsammans med elever från Brönja. Vi har haft turen att bli inbjudna till filmvisning av "Catwalk" och ser fram emot det.

Vi samlas i klassrummen som vanligt 8.20 och kommer sedan ta lokaltrafikens buss till stan klockan 8.45. Filmen börjar 9.30 och sedan är vi tillbaka på skolan till lunch.

Inför denna visning vill vi gärna att ni pratar hemma med barnen om hur man agerar på ett sådant arrangemang. Vi kommer även att ge information här på skolan men vore väldigt tacksamma om ni kunde informera även hemma. Då vi tidigare haft problem med otrevlig attityd och att det har varit svårt att hålla sig från att säga elaka saker under såna här tillställningar så hoppas vi verkligen att vi får en bättre tillställning denna gång. Vi tror på eleverna och vet att de har förmågan att sköta sig bra när vi är iväg.

Denna filmvisning kommer att vara deras chans att visa oss att de klarar av det inför kommande evenemang. Vi är nämligen inbjudna att delta under SM-veckan i Boden i Pagla under en dag i mars och för att det ska fungera att åka dit måste denna filmvisning fungera klockrent. Skulle det då visa sig att detta biobesök inte fungerar måste vi fundera på hur vi löser besöket i Pagla i mars. 

Mvh Therese och Marleena

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)