Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens biobesök!

Hej! :) Vi har precis kommit tillbaka till skolan efter en minst sagt bra och händelserik dag! Eleverna har skött sig exemplariskt under biobesöket och vi är mycket stolta över dem.

Bussresan dit med de elever som följde med oss från skolan blev svettig då vårt busskort inte fungerade. Vi fick visa våra hundögon och fick kliva på bussen iaf.

Hemresan blev nog ännu mer spännande då vi skickade de med egna busskort med bussen 11.25 för att alla skulle rymmas, samt för att vi inte hade något busskort som fungerade. De eleverna fick sällskap av Marleena och tog sig tillbaka till skolan.

Vi blev 14 stycken kvar i stan då bussen var full och vi behövde lösa hur vi skulle få åka med bussen. Jag bestämde då att vi skulle gå in på espresso house och värma oss. Detta irriterade en del elever som hade tagit sig tillbaka till skolan och vi har haft några diskussioner om det. Jag tror att de förstår anledningen till varför vi blev kvar i stan och hoppas de kan släppa det här snabbt. Vi löste iaf hur vi skulle ta oss hem och nu är vi alla tillbaka på skolan.

En händelserik och trevlig dag! Vi är nöjda, minus de något kaosartade bussresorna.

Mvh Therese

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)