Fortsätt till huvudinnehåll

Sista dagen på Torpgärdsskolan.

Idag klockan 10 klev 47 glada och förväntansfulla elever in i våra klassrum. Vi började dagen med att hälsa alla välkommen och visade sedan en liten film från oss i personalen. Tillsammans gick vi sedan ut bakom kyrkan för en gemensam avslutning med alla inblandade lärare. Jag och Marleena bjöd på oss själva och visade vad eleverna har lärt oss: Tiktok och alla dessa danser. Rektor Malin delade ut rosor och vi hade kramkalas. Efteråt sjöng 6A och 6B två helt fantastiska egenskrivna låtar till oss lärare. Det var väldigt fint väder och alla verkade uppskatta vår, en aningen speciella skolavslutning.

De flesta eleverna stannade och åt lunch med oss utomhus. Matsalen serverade pastasallad och vi hade fixat läsk, baguetter och feta ost till salladen för att göra det mer speciellt.

Det är med sorg i hjärtat och med tårar i ögonen som vi nu för sista gången har haft dessa fantastiska 47 elever i våra klassrum. Det har varit upp- och nedgångar, skratt och tårar under dessa år. Vi har verkligen åkt berg- och dalbana med eleverna och avslutar på toppen. Vi tycker verkligen om dessa stjärnor och vi kommer att sakna dem otroligt mycket.

Tack så hemskt mycket för alla dessa år. Tack till alla vårdnadshavare, alla underbara elever och tack för alla fina stunder. Ni vet var vi finns och vi hoppas verkligen att vi får besök under de kommande åren så vi får fortsätta se hur eleverna utvecklas!

Ha nu en superbra sommar och stort lycka till i höst!

Kramar från Therese, Marleena, Monica och Kajsa

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)