Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 23

Hej allihopa! Här kommer en lite utförligare beskrivning av veckan! :)

Måndag: Idag har vi plockat skräp på skolgården och alla elever har kämpat på bra. Vi hade några riktiga skräpplockare som samlade flera påsar, mycket bra jobbat allihopa! Solen tog hårt på många och när det väl var fint väder var ingen längre sugen på att vara ute. Jag och Marleena lyssnade till eleverna och planerade resten av dagen inomhus för de som ville, och utomhus för de som ville. Vi har påbörjat betygssamtal med eleverna medan de har spelat spel, ritat eller annat.

Tisdag: Imorgon är det dags för den första fria stunden. Många elever har efterfrågat en lektion där de själva får bestämma över innehållet. Vi kommer att ha fri stund mellan 10-11.40, där det är fritt fram att komma med förslag på vad man ska göra. Förhoppningsvis har vi några som vill hjälpa oss med lite städning och annat. Efter lunch är dagen vanlig och eleverna har idrott som de brukar på tisdagar, vilket  innebär att de behöver ha med sig gympakläder och ombyte för dusch efteråt.

Onsdag: Vi ser ut att pricka in rätt dag för filmmys inne i klassrummen då det ska regna och kommer att se film från morgonen fram till lunch. Eleverna har fått rösta fram vilken film vi ska titta på och det blir olika filmer i 6A's respektive 6B's klassrum. Till detta har eleverna dessutom önskat att få ta med sig godsaker, vilket vi godkänt. Det är okej att ta med sig godis, chips, fika, dricka eller annat om man vill göra det.

Torsdag: Vi samlas utanför 6B's klassrum och går/cyklar till kulturområdet på Gruvberget. De elever som vill får även här ta med sig fika/frukt, dock inte läsk eller godis/chips. Vi kommer att vara på Gruvberget fram till lunch och går/cyklar sedan tillbaka till skolan igen ca 11.30. Efter lunch är skoldagen som vanligt med idrott för eleverna.

Fredag: Vanlig dag efter schema.

Vi hoppas på en fantastisk vecka. Ha det bra! :)

Mvh Therese och Marleena

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)