Fortsätt till huvudinnehåll

Skolavslutning

Hej allihopa! Vi har väntat in i det sista med bestämmelser kring skolavslutningen, men här kommer information till er vårdnadshavare och elever.

När? Fredag 12/6 klockan 10.00-12.30.
Var? Samling i respektive klassrum klockan 10.00.

Vi kommer att ha sexornas skolavslutning klockan 10 till ca 12.30. Eleverna börjar därmed dagen klockan 10 och får en liten sovmorgon den dagen. Vi samlas i respektive klassrum och inleder avslutningen där. Sedan går vi ut på skolgården, sjunger och äter lunch. Vårdnadshavare får tyvärr inte medverka vid avslutningen, vilket känns tråkigt, men vi får göra det bästa av situationen.

Eleverna får ta med sig någon typ av fika att äta efter lunchen ifall det blir tid över/någon stannar en stund extra. Det vi vill att så många som möjligt tar med sig är någon form av filt att ha picknick på, då det kan vara skönt att sitta på en filt när man äter.

Vi hoppas på en fantastisk avslutning och ett härligt sommarlov! :)

Mvh Therese och Marleena

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)