Fortsätt till huvudinnehåll

Datorer för åk 6.

ÄNTLIGEN! Nu ser det ljust ut gällande datorutdelningen bland sexorna och den information vi har fått innebär att datorerna delas ut på måndag den 13/1! Vi kommer att se en film tillsammans med sexorna igen för att repetera gällande de regler som finns vid datoranvändningen under fredag och sedan är det bara själva utdelningen vi väntar på.

Klockan 9.30 på måndag kommer 6A att få sina datorer och sedan efter lunch fortsätter utdelningen till 6B. Likt tidigare kan det dra ut på tiden lite och innebära att alla som vill får möjligheten att stanna kvar på skolan för att invänta att datorerna blir klara. Om man hellre lämnar datorn och tar hem den på tisdag är det också okej.

Vi håller nu tummarna att detta går vägen! :)

Mvh Therese och Marleena

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)