Fortsätt till huvudinnehåll

Första dagarna!

Hej allihopa! Hoppas ni haft ett riktigt bra lov och att ni är ordentligt utvilade inför skolstart på torsdag. Vi är taggade inför ännu en spännande termin med er! :)

Här kommer lite kort info om vad som gäller de första skoldagarna.

Torsdag: Samling i klassrummet när skolan börjar, 8.20. Därefter följer ett kort samtal och sedan tar vi på oss varma kläder och promenerar tillsammans till Gruvberget. Vi kommer att åka pulka och leka i snön fram till lunch! Då får vi (Therese och Marleena) chansen att prata med er och ni får dessutom prata av er med varandra. Det ni behöver ta med er är varma kläder men ni får även ta med er fika om ni vill samt något att åka på (exempelvis bob, madrass, pulka, stjärtlapp). Vill man åka i backen MÅSTE man ha hjälm med sig och på sig när man åker. Vi kommer tillbaka till lunch och vi äter i skolan som vanligt. Efter lunch är det lektioner enligt schema, kom ihåg gympakläder.

Fredag: Vanlig skoldag enligt schema.

Vi ses snart! :)
/Therese och Marleena

Populära inlägg i den här bloggen

Vi i femman

Onsdag den 7/11 kommer vi att delta i Vi i Femman. Vi i femman har en sida där man kan få svar på frågor, göra quiz eller få tips från tidigare vinnare.  https://sverigesradio.se/viifemman Vi lägger också upp två powerpointpresentationer som vi fått från en grupp från Facebook. Där finns olika saker man kan träna på om man vill.

Gympa-bingo

Här kommer ett gympa-bingo som ni gärna får prova att göra under höstlovet nästa vecka.

Sommarutmaningen

Nu har det börjat komma in några bokrecensioner. Så himla kul att läsa vad ni tycker om böckerna. Bra jobbat! :)